Utdannings- og yrkesrådgiver

Elever som har behov for rådgivning/karriereveiledning mens skolen er stengt, har vi løsninger for.

Rådgiving/karriereveiledning i tiden skolen er stengt

Det nærmer seg søknadsfrist for høyere utdanning, 15. april. Dersom dere ønsker veiledning eller annen hjelp i forbindelse med det, må dere gjerne ta kontakt med oss.

Tilgjengelig via mange kanaler

Vi rådgivere er tilgjengelig for alle elever innenfor normal arbeidstid, kl. 8-15, med noen unntak da vi har undervisning.

Dere kan kontakte oss via e-post, ITL, SMS eller telefon. Vi kan også benytte Teams til samtaler.

WIE

Mange av dere har forsøkt karriereveiledningsverktøyet WIE. Det er fullt mulig å fortsette med denne prosessen fremover. WIE er godt tilrettelagt for digital kommunikasjon. De av dere som enda ikke har kommet i gang med WIE og ønsker det, så er dere hjertelig velkommen. Bare be om det!

Rådgiver - Klikk for stort bilde

Jeanne Solvang

E-post:
jeanne.solvang@hedmark.org

Telefon:

Hans Petter Borgos

E-post:
hans.petter.borgos@hedmark.org

Telefon:

Rådgivingstjenesten på skolen kan hjelpe deg med:

• Veiledning i forbindelse med fagvalg, utveksling, læreplasser, utdannings-, karriere,- og yrkesvalg
  • Utdanningsveier i Norge og i andre land
  • Informasjon om yrkesområder og arbeidsmarkedet lokalt, nasjonalt og internasjonalt
  • Opplæring i å finne og orientere seg i informasjon og bruk av veiledningsverktøy
  • Informasjon om søknadsfrister, inntakskrav og finansieringsordninger innen opplæring
  • Veiledning om jobbsøking og andre søknadsprosedyrer

Rådgiverne samarbeider tett med kontaktlærere, faglærere og skolens øvrige personell.