Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Skoleavslutning for avgangselevene 2022

Sol med solbriller Mostphotos I år blir det avslutning for avgangselevene slik: Vg2 Yrkesfaglige programområder tirsdag 14. juni Vg3 Studiespes. og studieforberedende programområder onsdag 15. juni

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

URINETOWN The Musical

Musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole framfører URINETOWN The Musical i Tronsalen 31. mars og 1. april. fang QR-koden for billettbestilling, eller gå inn på ebillett.no Musikklinja NØVGS

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Invitasjon til digitalt foreldremøte om Doping, kropp og ungdom.

Antidoping Norge Antidoping Norge Mange opplever at antidoping kun er relevant for idretten. Slik er det definitivt ikke!

Smittevern: råd og regler fra Regjeringen

Mostphotos Fra 2. februar gjelder dette for skoler: Krav om smittevernfaglig forsvarlig drift. For barnehager, skoler og voksenopplæring innebærer det i praksis et krav om å drive på grønt tiltaksnivå etter trafikklysmodellen. De nasjonale anbefalingene om tiltaksnivå i barnehager, skoler og voksenopplæring oppheves. Anbefaling om jevnlig testing avvikles.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.