VIP-makkerskap – Informasjon til foresatte til elever i Vg1

For å gi en trygg overgang fra grunnskole til videregående innfører skolen i år VIP-makkerskap.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Informasjon til avgangselever

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Foresatte kan se karakterer og fravær i VIS

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Tjukkmjølkas dag - vaffelservering

Vaffelservering NØVGS Mandag 3. mai serveres det tjukkmjølksvaffel til alle ansatte og elever i Tunet i anledning Tjukkmjølkas dag som var søndag 2. mai. Rørosmeieriet sponser oss med vaffelrøre.

Fantastisk innsats i NM for Ungdomsbedrifter

Vi gratulerer: *Vinyl UB for 2. plass i beste regnskap  *Royal UB for 3. plass i beste yrkesfaglige bedrift

Bollefest for å feire at alle våre utdanningstilbud består

Bollefest NØVGS Tirsdag morgen deler rektor og resten av ledelsen ut boller til alle som kommer på skolen. Vi feirer at Musikk, Barne og Ungdomsarbeider og restaurant og Matfag blir opprettholdt som tilbud ved skolen også neste år. HIPP HURA!!!

Royal UB er Innlandets beste yrkesfaglige bedrift og beste team

Med to førsteplasser og en tredjeplass hadde gutta i 2BTA "Royal UB" stor suksess på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Vinyl UB i 3MUA fikk også en første plass.