Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

God hygiene, bruk av håndsprit, hostehygiene og å holde avstand til andre er noen av reglene det er viktig å følge nå.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Nye, flotte ungdommer ankommer skolen fra høsten av og trenger et sted å bo.

Ungdomsbedriften Råppstokken UB fra Nord-Østerdal videregående stakk av med prisen for beste bedrift i Innlandet tidligere i år. I neste uke sikter de mot toppen i norgesmesterskapet.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Privatisteksamen ved Nord Østerdal vgs våren 2020 skal avvikles som forutsatt med noen tilpasninger.