Økt forekomst av luftveisinfeksjoner

Vi sender derfor ut hjemmetester og oppfordrer alle til å teste seg ved nyoppståtte luftveisinfeksjoner.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Personer skrives på pc Freepik.com Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema senest mandag 6. september 2021.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart 16. august 2021

Det er en glede å ønske deg velkommen som elev ved skolen vår! Her finner du nyttig informasjon i skolestarten.

VIP-makkerskap – Informasjon til foresatte til elever i Vg1

For å gi en trygg overgang fra grunnskole til videregående innfører skolen i år VIP-makkerskap.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.