Tjukkmjølkas dag - vaffelservering

Vaffelservering NØVGS Mandag 3. mai serveres det tjukkmjølksvaffel til alle ansatte og elever i Tunet i anledning Tjukkmjølkas dag som var søndag 2. mai. Rørosmeieriet sponser oss med vaffelrøre.

Fantastisk innsats i NM for Ungdomsbedrifter

Vi gratulerer: *Vinyl UB for 2. plass i beste regnskap  *Royal UB for 3. plass i beste yrkesfaglige bedrift

Bollefest for å feire at alle våre utdanningstilbud består

Bollefest NØVGS Tirsdag morgen deler rektor og resten av ledelsen ut boller til alle som kommer på skolen. Vi feirer at Musikk, Barne og Ungdomsarbeider og restaurant og Matfag blir opprettholdt som tilbud ved skolen også neste år. HIPP HURA!!!

Royal UB er Innlandets beste yrkesfaglige bedrift og beste team

Med to førsteplasser og en tredjeplass hadde gutta i 2BTA "Royal UB" stor suksess på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Vinyl UB i 3MUA fikk også en første plass.

I år som i fjor, flertallet søker seg til yrkesfag

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Årets alternative SUM-messe

Tynsethallen var byttet ut med Tunet og Tronsalen Ann-Randi Røstum Vanligvis holdes SUM-messa i Tynsethallen, men i år ble det naturligvis ikke slik. I stedet ble det alternativt opplegg på Nord-Østerdal vgs.

Vi gratulerer 100 i Benk som beste Ungdomsbedrift

Skapende Ungdomsmesse i Fjellregionen 2021- SUM UE Du ser opptak fra skolemesterskapet  her

Antibacbot spriter rektor

Robot som tildeler antibac Borgar Valle Skolens to automasjonselever demonstrerer høyaktuell bruk av ny teknologi.

Fagfornyelsen, hva er det?

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Råppstokken UB til NM

Ungdomsbedriften Råppstokken UB fra Nord-Østerdal videregående stakk av med prisen for beste bedrift i Innlandet tidligere i år. I neste uke sikter de mot toppen i norgesmesterskapet.