Stengt-skilt

Men undervisningen går som planlagt ved hjelp av videooverføring (Teams) og It's Learning.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Feiring av lærling Kristian Fredheim Knutsen.

Vi gratulerer Kristian med fagbrev som dataelektroniker!

Det er ledig flere undervisningsstillinger ved Nord-Østerdal videregående skole neste skoleår. dette er stillinger innen Studiespesialisering, Byggteknikk og teknikk - industriell  produksjon

Rektor Anne og de sveitsiske lærerne

I uke 6 hadde skolen besøk av 70 elever fra Sveits, noe alle på skolen fikk merke.

På bakgrunn av de situasjonene som har vært med trusler om skoleskyting i januar, har fylkessjefen for utdanning– i samråd med beredskapssjefen - kommet til at det er hensiktsmessig å gå ut med noe felles informasjon fra  skolene.

Årets SUM-messe fant sted på Røros 5.februar. Flere av skolens elevbedrifter vant priser, mange priser.

Nord-Østerdal vgs ble sertifisert som Miljøfyrtårn 30. januar 2020

30. januar ble Nord-Østerdal vgs sertifisert som Tynsets ellevte miljøfyrtårn.

I Tunet var det satt opp stands.

Høstens førsteklassinger fikk en smakebit på vgs-livet.

Elever ved restaurant- og matfag i aktivitet under fagbrevutdelingen.

Restaurant- og matfag (RM) ved Nord-Østerdal videregående skole fortjener heder og ære for sin innsats i høsthalvåret.