Informasjon for de siste to ukene

Her kommer informasjon for de siste to skoleukene slik situasjonen er nå, men som vi vet kan ting endre seg. . . . .

• Skolen på gult nivå.
  • Undervisning foregår på skolen, ikke teams-undervisning.
  • Det er meget viktig å sette seg inn i aktivitetsplanen, den er oppdatert og ligger ute på teams. Endringer kan skje.
  • Følg med på informasjon fra din kontaktlærer/faglærer angående detaljerte opplysninger og informasjon om undervisningen og andre aktiviteter.
  • Hold fortsatt god avstand, og følg smittevernreglene på gult nivå. Hold 1 m avstand, vask/sprit hender og hold deg til din kohort så langt det lar seg gjøre.
  • Kantina er åpen, men varmmat tilbys ikke.
  • Ikke flytt på stolene i kantina, fire rundt et bord.
  • Bruk av volleyballbanene på skolen er populære nå på tampen av skoleåret. De som planlegger å bruke den, henvender seg til avd.leder Bjørn for å booke banen til sin klasse.
  • AVSLUTNINSSEREMONI for avgangselevene blir uten foreldre/foresatte pga smittevernreglene vi har. Tidspunkt for avslutningene er onsdag 16. juni kl 10.00 for vg2YF og kl 12.30 for vg3SF. Dette foregår i Tunet. Egen invitasjon og program blir sendt ut i forkant.

Da håper jeg vi får en fin avslutning på skoleåret.