Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Rektor har gleden av å invitere alle avgangselever , deres lærere og foresatte til avslutningsfest.

Grunnet smitteverntiltak i forbindelse med korona har vi i år dessverre ikke mulighet for å invitere foresatte inn til skolen.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

God hygiene, bruk av håndsprit, hostehygiene og å holde avstand til andre er noen av reglene det er viktig å følge nå.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Nye, flotte ungdommer ankommer skolen fra høsten av og trenger et sted å bo.