Årets Global Market ble spredt utover større område for å få god avstand

For fjerde år på rad arrangerte skolen Global Market. Denne gangen med koronarestriksjoner

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Bilde

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen.

Undersøkelsen gjennomføres i ukene 49, 50 og 51 ved vår skole.

Se informasjon til foreldre og foresatte.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Da morgentåka lettet kom flagget til syne, nytt skoleår, mye nytt og noe gammelt.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.