Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Skoleavslutning for avgangselevene 2022

Sol med solbriller Mostphotos I år blir det avslutning for avgangselevene slik: Vg2 Yrkesfaglige programområder tirsdag 14. juni Vg3 Studiespes. og studieforberedende programområder onsdag 15. juni

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Personer skrives på pc Freepik.com Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema senest mandag 6. september 2021.