Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Tynsethallen var byttet ut med Tunet og Tronsalen

Vanligvis holdes SUM-messa i Tynsethallen, men i år ble det naturligvis ikke slik. I stedet ble det alternativt opplegg på Nord-Østerdal vgs.

SUM

Skapende Ungdomsmesse i Fjellregionen 2021-

Du ser opptak fra skolemesterskapet her

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Koronavirus

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.

En plan for hvilke klasser som skal møte på skolen og hvilke som får Teams-undervisning finner dere på Teams under Informasjon til elever SNOS

Robot som tildeler antibac

Skolens to automasjonselever demonstrerer høyaktuell bruk av ny teknologi.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.