Nord-Østerdal vgs søker avdelingsleder

Nord-Østerdal videregående skole har ledig fast stilling som pedagogisk avdelingsleder for studieforberedende avdeling.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Nord Østerdal-regionen er rammet av et stort smitteutbrudd (koronavirus) og det er innført svært strenge restriksjoner med bakgrunn i smittevernloven.

Vaffelservering

Mandag 3. mai serveres det tjukkmjølksvaffel til alle ansatte og elever i Tunet i anledning Tjukkmjølkas dag som var søndag 2. mai. Rørosmeieriet sponser oss med vaffelrøre.

NM UB

Vi gratulerer:

*Vinyl UB for 2. plass i beste regnskap  *Royal UB for 3. plass i beste yrkesfaglige bedrift