Vaffelservering

Mandag 3. mai serveres det tjukkmjølksvaffel til alle ansatte og elever i Tunet i anledning Tjukkmjølkas dag som var søndag 2. mai. Rørosmeieriet sponser oss med vaffelrøre.

NM UB

Vi gratulerer:

*Vinyl UB for 2. plass i beste regnskap  *Royal UB for 3. plass i beste yrkesfaglige bedrift

Bollefest

Tirsdag morgen deler rektor og resten av ledelsen ut boller til alle som kommer på skolen. Vi feirer at Musikk, Barne og Ungdomsarbeider og restaurant og Matfag blir opprettholdt som tilbud ved skolen også neste år. HIPP HURA!!!

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler dette skoleåret. Faktura for siste avdrag er på vei ut nå.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Royal UB

Med to førsteplasser og en tredjeplass hadde gutta i 2BTA "Royal UB" stor suksess på fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Vinyl UB i 3MUA fikk også en første plass.