Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Covid 19- Grønt nivå

Grønt nivå skarnes vgs Fra mandag 17. januar er vår skole på grønt nivå.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Økt forekomst av luftveisinfeksjoner

Vi sender derfor ut hjemmetester og oppfordrer alle til å teste seg ved nyoppståtte luftveisinfeksjoner.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Personer skrives på pc Freepik.com Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema senest mandag 6. september 2021.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.